Piping om natten.

Moderator: Gunn Tove

Piping om natten.

Innlegg orjanravna » Ons Jan 30, 2013 6:58 am

Hei,
Vi har hatt Savannah i ca to og en halv uke, og har hele tiden hatt problemer med at hun våkner om natten og starter å pipe. Dette skjer tre-fire ganger hver eneste natt. Vi har prøvd å ta henne ut en gang for å la henne tisse, men det gjør hun ikke hver natt.

De første nettene lå en av oss på madrass ved siden av buret hennes, men vi flyttet etterhvert opp i sengen. Buret står fremdeles inntil sengen slik at vi kan strekke ned en hånd og kos litt med henne dersom hun blir for urolig.

Er det flere som har opplevd dette? Og har dere noen tips? Hun er verdens søteste, og stort sett roligste valp, men det er fryktelig slitsomt at hun våkner flere ganger hver eneste natt. Etter at vi har stått opp på morgenen er hun trøtt, og sover stort sett et par timer til i stua, så grunnen til at hun våkne er neppe at hun ikke er trøtt nok. Vi er også flinke til å lufte henne godt før vi legger oss.

Mvh Ane og Ørjan
orjanravna
 
Innlegg: 2
Registrert: Lør Nov 03, 2012 9:15 pm

Re: Piping om natten.

Innlegg Simira » Ons Jan 30, 2013 12:33 pm

Jeg ville fortsatt med å ta henne ut. Får hun nok tid til å tisse/gjøre fra seg om natten? Også, har hun tilgang på vann, eller kan det være at hun er tørst?
Hvis hun nylig har vært ute og våkner igjen, og garantert ikke må tisse eller er tørst, så ville jeg bare oversett henne. Hun må lære å sove hele natten, og at det ikke er noe gøy å vekke dere. Pass på at tisseturene om natten blir kun nettopp det, ikke noe kost og dill og tull.
Simira
 
Innlegg: 274
Registrert: Man Jun 08, 2009 10:55 am
Bosted: Oslo


Gå til Valpen

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron